Interne deskundigheidsbevordering
Vragen die bij u spelen met betrekking tot een (nieuw) project of een overdrachtsprocedure, daar heeft WMP het antwoord op. Veel van onze activiteiten gaan sowieso gepaard met kennisoverdracht. Als opdrachtgever kunt u er echter voor kiezen om een opdracht ook als leerproces te formaliseren. Afhankelijk van de aard van het werk krijgt u naast onze ‘gewone’ resultaten, een set aan middelen voorhanden en worden kennis en vaardigheden van uw mensen over dat onderwerp uitgebreid. Uw organisatie kan bij een volgende gelegenheid zelf pro-actief te werk.

De coachende rol van WMP komt het duidelijkst naar voren bij opdrachten die wij voor een bepaalde tijd op interim basis uitvoeren. Zo gebeurt dit onder andere bij woningcorporaties en gemeenten die tot uitponding van hun eigendommen overgaan. Maar ook op oproepbasis staat WMP schouder aan schouder met vakspecialisten van klanten. Voorafgaand aan elk coachings-traject wordt een concreet begeleidingsprogramma vastgesteld dat is toegesneden op uw vraag en uw situatie.

Neem contact op voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek over de mogelijke rol(len) van WMP. Leer ons eerst kennen. Voordat WMP iets voor uw organisatie kan betekenen, moet “het” wel klikken; zakelijk uiteraard en bij interne deskundigheidsbevordering ook persoonlijk.