Interim management
WMP beschikt over een pool aan deskundigen voor de vastgoedmarkt. Na een vrijblijvend oriëntatiegesprek kunnen wij bijna altijd de juiste persoon voordragen die tijdelijk uw middenkader-plus vacature vervult of bij topdrukte ondersteuning biedt. Een interim ‘intern deskundige’ van ons begeleidt u in het leren kennen van uw (toekomstig) eigendom in samenhang tot uw standpunt en wensen, marktontwikkelingen en plannen van de overheid.

Integriteit & deskundigheid staan voorop bij WMP. Wij zijn de intermediair tussen u als opdrachtgever en partijen als: makelaars, notarissen en projectontwikkelaars. Door WMP uw organisatie binnen te halen, komen wij voor uw belangen op. Uw onderscheidend vermogen en slagvaardigheid op vaktechnische gebieden worden zo vergroot en versterkt.

U kunt er ook voor kiezen deze meerwaarden structureel in uw proces mee te laten draaien. Kijkt u hiervoor bij het onderdeel interne deskundigheidsbevordering. Of bel voor een vrijblijvende nadere kennismaking. Wij staan u graag te woord.